Hét adres voor de beste Yogaballen

Fitnessbal kopen

Fitnessbal kopen

wil je een mooi lichaam met behulp van een fitnessbal? Dat kan! Een fitnessbal zorgt er voordat je alle spiergroepen die je maar wilt traint. Met een goede warming up krijg je de spieren aan de praat en zullen ze minder snel een blessure vormen. Zorg voordat je op de fitnessbal stapt dus voor een goede warming-up. Wanneer je nadenkt over een fitnessbal kopen kun je de voordelen wel opsommen. Het bevordert de bloedcirculatie en het zorgt dat je meer zuurstof in alle delen van je lichaam krijgt.

Een ander voordeel van een fitnessbal kopen is dat je er strakke billen van krijgt. Wanneer je deze work out probeert zal je merken dat je billen (en de rest van je lichaam) goed aan het werk zijn!
Ga op de bal liggen met je buik naar beneden en zet je voeten en handen aan de grond voor de stabiliteit. Span je buikspieren aan en haal je rechtarm omhoog. Wanneer je voelt dat je stabiel staat, breng je linkerbeen ook omhoog. Hou dit 5 seconde vol en breng je hand en voet weer naar de grond. Doe dit ook met je andere hand en voet. Probeer dit 20 keer te doen en je zal merken dat je aan het sporten bent!
Wanneer je denkt aan een fitnessbal kopen, zorg er dan wel voor dat je de goede maten aanhoudt. Kijk naar het volgende schemaatje voor de juiste maten waarmee het trainen met een fitnessbal efficienter wordt en je makkelijker afgaat:

Lengte           Balmaat
Tot 155 cm        45 cm
155 – 165 cm    55 cm
165 – 178 cm    65 cm
179 – 190 cm    75 cm
Vanaf 190 cm   90 cm
Ben je nieuwsgierig geworden?
Ben je nieuwsgierig geworden naar een fitnessbal kopen? Dat snappen wij helemaal, het is namelijk ook een hele goede manier van sporten. Neem gerust een kijkje verder op deze website waar nog meer leuke artikelen op staan.

Andere Artikelen

Yogabal Merken